Λίγα λόγια για εμένα

Λίγα λόγια για εμένα

Home » Λίγα λόγια

Ονομάζομαι Λιάνα Λεκανίδη και είμαι πιστοποιημένη Life Coach, Σύμβουλος HR (Μεταπτυχιακό στο HR / ΑΣΟΕΕ), συγγραφέας και επιχειρηματίας. Πάνω από όλα όμως είμαι μαμά. Αυτός ο ρόλος μου με ενεργοποίησε να συνεχίσω την εκπαίδευση μου περαιτέρω από τα δύο βασικά πανεπιστημιακά πτυχία μου στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκησης Επιχειρήσεων και να μάθω πως μπορώ να μετατρέψω τόσο τη ζωή τη δική μου όσο και των άλλων ανθρώπων. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό είναι να ακούμε εμείς οι άνθρωποι τη φωνή που έχουμε μέσα μας και να ζούμε τη ζωή που πραγματικά θέλουμε με τα δικά μας όνειρα και θέλω. Με έμαθε να ακούμε τη φωνή που έχουμε μέσα μας, το ένστικτο μας και να το διακρίνουμε από τις φωνές του φόβου και του «εγώ» μας. Με έμαθε πώς να ανακαλύψουμε τον σκοπό της ζωής μας και οργανώσουμε τη ζωή μας γύρω από αυτό.

Όραμα μου είναι ένας καλύτερος κόσμος με υγιείς και ισορροπημένους ανθρώπους που απολαμβάνουν κάθε στιγμή και συνεισφέρει ο καθένας με το δικό του μεγαλειώδες τρόπο στην ανθρωπότητα. Γιατί είμαστε όλοι χρήσιμοι και αναγκαίοι στην αλυσίδα της ζωής. Και είμαστε όλοι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ. Όλοι έχουμε έρθει για κάποιο λόγο και σε όλους μας αξίζει η ευτυχία. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιούργησα ένα βιβλίο τσέπης με μικρά μυστικά επιτυχίας για να αποτελεί την καθημερινή σου αφύπνιση στις προκλήσεις της ζωής.

Αν θες και εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου αλλά δεν ξέρεις πως, επικοινώνησε μαζί μου και δες πως μπορείς να κάνεις μικρά θαύματα.

Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη με την νέα υπηρεσία που έχουμε δημιουργήσει για ΕΦΗΒΟΥΣ – τους αυριανούς ηγέτες με μία ομάδα Life Coaches που απαρτίζονται από μοναδική εμπειρία και γνώσεις. Συγχρόνως σου προσφέρουμε ένα μοναδικό εργαλείο αναγνώρισης κλίσεων και ταλέντων που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα σου μάθει καλύτερα τον εαυτό σου.

Απελευθέρωσε τα πολλά «πρέπει» και βρες τα «θέλω» σου.

Επένδυσε τώρα στη μόνη σίγουρη και επικερδή επένδυση που υπάρχει και αυτό είναι η ανάπτυξη του εαυτού σου ή του παιδιού σου ή της επιχείρησης σου.

Είμαι εδώ για να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το ΑΞΙΖΕΙΣ!

Με αγάπη και ενθουσιασμό για το μεγαλείο που κρύβεις μέσα σου.

Λιάνα

Συνεργάτες

Σχέσεις εμπιστοσύνης για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα