Δώρο

Δώρο

Home » Δώρο

Πολλοί γονείς πέφτουμε στην παγίδα της τιμωρίας είτε γιατί έτσι νομίζουμε ότι θα γίνουμε αποτελεσματικοί, είτε γιατί δεν έχουμε πια δυνάμεις είτε γιατί έτσι «πρέπει»  σύμφωνα με κάποιες κατευθυντήριες γραμμές της κοινωνίας. Μέσα μας ξέρουμε ότι θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, ξέρουμε ότι αυτό δεν μας ταιριάζει και ότι χαλάει το δεσμό μας με τα παιδιά μας. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να περάσουμε από την τιμωρία στα υγιή όρια;

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter

και θα πάρεις Δώρο το ebook Από την τιμωρία στα υγιή όρια

Από την τιμωρία στα υγιή όρια

Αρχικά να συνειδητοποιήσουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Το επόμενο βήμα είναι να καταγράψουμε ποιοι θέλουμε να είμαστε και στη συνέχεια να βρούμε τρόπους και τεχνικές για να βάζουμε όρια με θετικό τρόπο. Σε αυτό το e-book θα βρεις κάποιες ιδέες και τεχνικές για να ξεκινήσεις.

Γιατί η τιμωρία είναι αναποτελεσματική;

Σε αυτό το ebook θα βρεις τους 5 βασικότερους λόγους που απομυθοποιούν τη δύναμη της τιμωρίας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έτσι μαθαίνουν τα παιδιά ή ότι είναι αναγκαία. Μετά από αυτή την ενότητα θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι ισχύει τελικά.

Από πού να ξεκινήσω;

Ξεκινάμε πάντα από τον ίδιο μας τον εαυτό και εδώ βρίσκεται και η επιτυχία. Η επιτυχία εξαρτάται από εμάς και μόνο. Υιοθετώντας αυτές τις τεχνικές και εφαρμόζοντάς τες γινόμαστε τα πρότυπα αυτών που θέλουμε να δούμε.

Κύριες θεματικές που θα βρεις στο ebook για να περάσεις από την τιμωρία στα υγιή όρια

  • 5 λόγους για να μην χρησιμοποιώ την τιμωρία.
  • Τρόπους για να δημιουργήσω ασφαλή συναισθηματικό δεσμό με το παιδί μου.
  • Γιατί είναι σημαντικό να δημιουργήσω ασφαλή συναισθηματικό δεσμό με το παιδί μου.
  • 11 τρόπους για να βάζω υγιή όρια.
  • 4 βασικά βήματα για να ασκώ ενσυναίσθηση.
  • Λίστα με βασικά εργαλεία ηρεμίας και αυτορρύθμισης για εμένα και το παιδί μου.
  • Τρόπους επανόρθωσης της σχέσης μετά από μία συμπεριφορά δική μας που δεν μας άρεσε.