Θέλεις να Γίνεις ο Γονιός που Πάντα Ήθελες να Είχες; Κάνε Εγγραφή τώρα στο Δωρεάν Webinar

Θέλεις να Γίνεις ο Γονιός που Πάντα Ήθελες να Είχες; Κάνε Εγγραφή τώρα στο Δωρεάν Webinar

Home » Θέλεις να Γίνεις ο Γονιός που Πάντα Ήθελες να Είχες; Κάνε Εγγραφή τώρα στο Δωρεάν Webinar

Πως θα ήθελες να σε περιγράφουν τα παιδιά σου;

Πως θα ήθελες να σε θυμούνται τα παιδιά σου;

Τώρα περισσότερο από ποτέ οι γονείς κυριαρχούμαστε από πάρα πολλές υποχρεώσεις, πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω Covid και άγχος.

Πολλά ερωτήματα μας βασανίζουν καθημερινά:

-Πώς να βρω λίγο χρόνο για εμένα;

-Πώς να βάλω όρια στους γύρω μου;

-Πώς να σεβαστούν την επιθυμία μου να μεγαλώσουν τα παιδιά μου όπως εγώ επιθυμώ;

-Πως θα συμπεριφέρομαι σωστά στα παιδιά μου ;

-Πως θα επικοινωνώ σωστά με τον σύντροφο μου ;

Αν και εσύ θέλεις να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο και υγιές παιδί που θα γίνει ένας ισορροπημένος ενήλικας αύριο, σου έχω καλά νέα!

Εξαρτάται από εσένα και μόνο από εσένα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξεις είναι ο εαυτός σου και οι πεποιθήσεις σου. Να ανοίξεις το κουτί με τους φόβους σου και τις πληγές σου από την παιδική ηλικία σου.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ για το webinar που θα πραγματοποιηθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ερχόμενη εβδομάδα ενόψει και της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

https://lianalekanidi.com/eggrafi/

Επικοινώνησε μαζί μου και μαζί θα μάθουμε τις τεχνικές και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να μεταμορφωθείς σε γονέα ηγέτη. Γιατί γονέας ηγέτης γίνεσαι, δεν γεννιέσαι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβάλλουμε όχι όσα μας άρεσαν αλλά και όσα δεν μας άρεσαν από την παιδική μας ηλικία. Αν θέλεις να μην επαναλάβεις υποσυνείδητα τα λάθη των γονιών σου στα δικά σου παιδιά τότε επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και δες πως μπορείς να γίνεις ο γονιός που πάντα ήθελες να έχεις !

Όπως ο Γιάννης ο οποίος είχε τον ρόλο του μπαμπούλα μέχρι που συνειδητοποίησε ότι επαναλάμβανε τις συμπεριφορές του πατέρα του που ποτέ δεν του άρεσαν ή τη Μαρία που ένιωθε ότι κανείς δεν την καταλαβαίνει και ότι παιδί της αντιδράει υπερβολικά και τώρα χαίρεται μία υπέροχη σχέση με το 4 χρονών παιδί της.

Αν θέλεις να γίνεις ο γονιός των ονείρων σου, ο γονιός που ονειρεύεσαι κάνε τώρα την εγγραφή σου στο webinar και κέρδισε και τη δοκιμαστική συνεδρία coaching μαζί μου πατώντας εδώ !